Tervetuloa Components-Mart.comiin
Suomi

Valitse kieli

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Peruuttaa
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Koti > hakemus > Laajakaistayhteys / CPE
Kuumimmat tuotemerkitLisää
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Laajakaistayhteys / CPE

Ratkaisut laajakaistayhteyksiin / CPE

Microsemi ymmärtää tietoliikenneverkot ja on johtava puolijohdelinjaratkaisujen toimittaja laajakaistaliittymässä tarjoamalla oikeat liitäntäratkaisut ääni-, data- ja tehoalalle. Yrityksemme johtava salkku käsittelee useita sovelluksia yhdistetystä kodista, mukaan lukien:Solutions for Connected Home | IP Phone, FTTdP RPF, VoIP Gateway & Broadand Router, PoE, Home Security | Microsemi

 • Laajakaistayhteys (ei-DSL)
 • DSL / G. Fast Gateway
 • Kotiautomaatioadapteri
 • Home Automation Gateway


Tutustu ratkaisujemme laajakaistaliittymän kotikäyttöön tarkoitettuihin laitteisiin:

 • Ääniohjaimet
 • Power over Ethernet (PoE) ja Reverse Power Feeding (RPF)
 • Ääniviivapiirit
 • WLAN RF-liitännät


Valmis oppimaan lisää? Ota yhteyttä paikallisen Microsemin myyntitoimisto tänään löytää oikeat teknologiat ja tuotteet laajakaistan yhdyskäytävän verkkotarpeisiin.

Ääniohjelmat laajakaistat kotona / CPE

Suunniteltu maailmanluokan teräväpiirtotelevisiosovelluksiin, Microsemin uusi ZL380-sarjan ääniohjaimissa on yhtiön Microsemi AcuEdge ™ -tekniikka. Tämä innovatiivinen tekniikka on joukko erittäin monimutkaisia ​​ja integroituja algoritmeja, joiden avulla käyttäjä voi purkaa enemmän tietoja äänimaailmasta. Uusi Microsemi AcuEdge -tekniikka koostuu lisensseistä, maksuttomista älykkäistä äänen IP-algoritmeista. Yhdistettynä Microsemin hyvin integroituun ZL380-sarjan audioprosessoreihin ratkaisulla nopeutetaan asiakkaiden markkinoiden aikaa validoitua viitemuotoilua ja helppokäyttöisiä kehitystyökaluja, mukaan lukien MicroSemi Audio Interface Box (AIB) -sarja, joka hyödyntää MiTuner ™ GUI-ohjelmisto.

Liitetty kotona on kyse siitä, että käyttäjät voivat puhua toisilleen liitetyillä laitteilla. Liitetyissä laitteissa voi olla integroitu älykäs yhdyskäytävä, sisäpuhelin, Media Center, IP-kamera, Skype. Microsemi AcuEdge -tekniikka mahdollistaa täydellisen duplex-toiminnon yhdistettyjen laitteiden välillä saumattomasti teräväpiirtotarkkuus (HD) -viestintää varten. Monimutkaisissa meluympäristöissä, kuten pelihuoneissa ja rakennusten aulassa, Microsemin AcuEdge Technology peruuttaa kaiun, ylläpitää jatkuvaa kohinaa (mukavuuskohinaa) ja jatkuu jatkuvasti kaksinkertaisen puheen tilanteiden aikana.

ZL38060 Connected Qallpad Block Diagram

 • ZL38060 - Liitetty kotiteatterijärjestelmä
 • ZL38004 - Dedicated Voice -prosessori, jossa on kaksikaistakaista koodekkia
 • ZL38005 - Dedicated Voice -suoritin, jossa on kaksi kapeakaistaista koodekkia

(PoE) Power over Ethernet -laajakaistan koti / CPE

Microsemi on ollut edelläkävijä Power over Ethernet -kentässä vuodesta 1999, kun keksittiin Power over LAN ™. Microsemi tarjoaa laajimman Power over Ethernet -tuotelinjan, joka kattaa PoE IC: t, jotka lähettävät tehoa (PSE), vastaanottotehoa (PD) ja täydellisiä järjestelmiä, jotka injektoivat Power over Ethernetin älykkäästi (Midspans).
Microsemi-tuotteet tukevat IEEE802.3af-2003, IEEE802.3at-2009 sekä 30W- että 60W-versioissa, energiatehokasta Power over Ethernet -kaapelia ja 95W Power over HDBaseT ™ (PoH) -standardia. Microsemi n PoE PSE Tuotelinja sisältää IC: n ja moduulit jota voidaan käyttää PoE-kytkinten ja reitittimien (Endspans) rakentamiseen 1-96 portista yhdellä virranhallintajärjestelmällä. Meidän PoE PD IC: t tarjoavat mahdollisimman energiatehokkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka mahdollistavat PD: n jopa 95 W: n kulutuksen yhden luokan 5 / 5E / 6 / 6A / 7 kaapelin yli. Microsemin Midspansia voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa, joissa on kehittynyt verkonhallinta ja energiatehokas PoE-malleja.

Taaksepäin syöttö (RPF):

Reverse Power Feeding (RPF) -tekniikka mahdollistaa palveluntarjoajien ottavan käyttöön xDSL DSLAM -laitteita lähes missä tahansa, ilman paikallisen tehon käyttöönottoa. Microsemi on ainoa RPF-IC: ien toimittaja sekä asiakaspalvelukeskuksille (CPE) että jakopisteyksikölle (DPU).

Ääniviivapiirit laajakaistaliittymälle / CPE

Microsemi tarjoaa laajan valikoiman äänikaistaratkaisuja laajakaistaisiin sovelluksiin. Microsemin ääniviivapiirit, mukaan lukien miSLIC ™ -sarjat ja ZL880- ja VE950-perheet, antavat asiakkailleen yksinkertaisimmat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut äänen laajakaistayhteyksien lisäämiseen. Nämä laitteiden perheet on optimoitu lyhyille silmukalle, tehohälyttäville sovelluksille, kuten ääneen kaapeliin upotetut multimediapäätteen sovittimet (EMTAt), ääni-mahdolliset DSL-yhdyskäytävät tai integroidut liityntälaitteet (IAD), kuitu FTTX-sovelluksiin ja ääni-Ethernet-yhdyskäytävät tai analogiset päätelaitteet (ATAs) ja jotka tarjoavat korkeimmat integraatiotasot saatavilla tänään.

Microsemi tarjoaa laajan sovellustyökalun, mukaan lukien ohjelmistokehitystyökalut, referenssimallit ja kehitysympäristöt, nopeuttaa markkinoille saattamista aikaa, kun se lisää ääntä asuinrakennuksen yhdyskäytäviin. Lisäksi VeriVoice ™ Test Suite tarjoaa kustannustehokkaimman ja luotettavan ratkaisun VoIP-linjatestiin ja itsetestaukseen, jotta VoIP-palveluntarjoajien omistuskustannukset voidaan minimoida. Yli 30 vuoden äänikokemuksella, jonka on tukenut asiantuntijaorganisaatio, Microsemi on jatkanut maailman johtavia porttivalmistajia tarjoamalla luotettavia, kustannustehokkaita äänilatkaisuja.