Tervetuloa Components-Mart.comiin
Suomi

Valitse kieli

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Peruuttaa
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Koti > hakemus > Tietosuoja & Tietoturvaratkaisut
Kuumimmat tuotemerkitLisää
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Tietosuoja & Tietokeskuksen tietoturvaratkaisuja

Turvallisuus. Esitys. Skaalautuvuutta. Luotettavuus.

Verkkoinfrastruktuurin ja tallennusjärjestelmien turvaaminen on kriittinen, nyt enemmän kuin koskaan. Microsemin IO- ja RAID-ratkaisut, joissa on ohjainpohjainen tiedonsiirto (CBE) ja turvallinen käynnistys FPGA, tarjoavat datakeskuksen arkkitehdille mahdollisimman turvallisen ja luotettavan palvelin- ja tallennusinfrastruktuurin. 

Microsemi tarjoaa alan johtavan valikoiman, joka sisältää ratkaisuja järjestelmän luottamukseen turvallisiin käynnistys FGPA-ratkaisuihimme sekä vankat tietosuoja- ja tietoturvaratkaisut datakäynnistys-, tiedonsiirtonäyttö- ja data-lepoihin datakeskusympäristöissä. Teknologiamme valikoima yksinkertaistaa aikaa ja markkinoille saatettavia ratkaisuja organisaation ainutlaatuisen turvallisuuden, alustan, suorituskyvyn ja liiketoiminnan vaatimusten mukaisesti. 

Controller-Based Data Encryption

Smart Storage Solutions for Data Center | MicrosemiMicrosemi on johtava ohjaaja-pohjainen salaus, jonka virstanpylväät ovat vuodelta 2008, jolloin otimme käyttöön alan ensimmäiset ohjauskohtaiset salausratkaisut datakeskuksiin. Olemme tuottaneet useita piirejä ja ratkaisuja innovaatioita ja teollisuutta ensimmäistä kertaa, kuten älykkäästä pinoisesta salausavusta RAID: ssä, sekä alan ensimmäisen korkean porttimäärän 12 Gbps SAS ROC -tekniikka ja alan ensimmäinen salauskelpoinen HBA.

Nykyään Microsemi tarjoaa ohjainpohjaisen salauksen sekä Smart Market -palvelun (SmartCard) tallennusalustalle (maxCrypto)  ja Tachyon-alusta (storClad) Storage Systems -markkinoille.

Alemman tehontarpeen lisäksi pienempi TCO, ohjainpohjainen salaus tarjoaa useita etuja kuin ajaa-pohjainen salaus mukaan lukien:

 • Arkkitehtoniset edut:  Tukee kaikkia SAS- tai SATA-levyvälineitä (HDD, SSD), mukaan lukien vanhoja laitteita. Microsemin CBE-teknologia mahdollistaa satoja ainutlaatuisia avaimia ajaa kohti (tuhansia avaimia palvelinta kohden), mikä mahdollistaa joustavampien käyttötapojen, kuten pikaviestien poiston monivuotisissa sovelluksissa. Microsemin CBE-ratkaisu käsittelee myös turva-aukkoja varmistamalla, että 100% taajuusmuuttajan tiedoista voidaan salata sekä kaikki aseman ja ohjaimen väliset tiedot sekä RAID-ohjaimen välimuistin tiedot. Lisäksi ohjainpohjainen salaus on OS-itsenäinen ja yhteensopivuustestaus voidaan saavuttaa sovittimen tasolla useille konfiguraatiotyypeille.
 • skaalautuvuus: Tietojen salauksen ohjauspohjaisen lähestymistavan käyttäminen tuottaa suurimman mahdollisuuden skaalautuvissa Enterprise-ratkaisuissa. Kyky käyttää rivikohtaa suojaa datakeskuksesi tehokkuutta. Paikallinen tai kauko-avaimenhallinta takaa tietoturvallisuuden 256-bittisellä XTS-AES-salauksella ja FIPS 140-2 -yhteensopivuudella.
 • Toiminnalliset edut: Ohjainpohjainen tietojen salaus ei vaadi erityistä käyttöaseman hallintaa, pätevyyttä ja tuettavuutta. Kaikki vakiomuotoiset hallintatyökalut toimivat ohjauskohtaisten salausratkaisujen kautta.

 

Tietokeskus Secure Boot Solutions

Vaikka luotettavat tietoturvaominaisuudet tietojenkäsittelytietojen, tiedonsiirron ja levytilojen suojaamiseksi ovat olennainen osa sulautettujen järjestelmien turvallisuutta, luottamuksen laitteiston perustaminen on yhtä tärkeä. Tietokeskuksessa tietosuojan käynnistys FPGA: n lisääminen ohjausprosessoriin tarjoaa keinon varmistaa taustalla olevan alustan aitous, hallita avaimia turvallisesti ja tarjota vahvoja suojaamattomia vastatoimia, jotka estetään luvattomalta fyysisestä pääsystä ja käänteisopetuksesta. 

Microsemi on johtava sulautettujen järjestelmien tietoturva ja älykkäät tallennusratkaisut, joiden markkinajohtajuus on ollut ohjainpohjaisessa tietojen salauksessa ja täydellinen salkku, joka perustuu yhtenäiseen pinoon. Tutustu turvallisiin käynnistysratkaisuihin datakeskukseen.

 

Todistetut teknologiaratkaisut

Datakeskuksen tietosuoja- ja tietoturvaratkaisuja

Microsoftin innovatiivisten puolijohdekomponenttien ja ohjelmistoratkaisujen ansiosta datakeskusten infrastruktuuri parantaa suorituskykyä ja mahdollistaa seuraavan sukupolven palveluiden muuntamalla verkkoja, jotka yhdistävät, tallentavat ja liikkuvat Suuri data.

Microsemin suuritehoiset, suorituskykyiset ja pienitehoiset SAS / SATA- ja NVMe-mediaohjaimet mahdollistavat datakeskuksen tilavuus- tai nopeusvarastointiratkaisujen erilaistumisen. 

Flashtec NVRAM Drives on PCI-Express® NVRAM -ratkaisu, joka perustuu markkinoiden pisimmällä NVMe-ohjaimella. Tämä perhe tarjoaa uuden suorituskyvyn muistille / tallennushierarkialle, ohjataan tallennusjärjestelmän OEM: itä, pilvipalveluita ja palveluntarjoajia varastoluokan muistin aikakauteen.

Microsemin SAS-, PCIe- ja Ethernet-kankaat mahdollistavat äärimmäisen varastointijärjestelmän skaalautuvuuden. Kankaamme löytyy johtavista rack-asteikko-arkkitehtuureista, joissa media- ja CPU-resurssien erottelu luo erittäin optimoituja malleja.

 Microsemi Adaptec SAS / SATA -väyläsovitin sopii erinomaisesti palvelinpohjaisiin tallennusjärjestelmiin, jotka tarvitsevat suurimman kaistanleveyden ja I / O-liitännän, pienen tehon ja luotettavuuden. SAS / SATA RAID -adapterit täyttävät tallennustarpeet lähtötasolta kaikkein suorituskykyisimmistä liiketoimintatietokantaohjelmistoista, ja SAS-laajennuskorttimme tarjoavat skaalautuva liitettävyys / tuuletin -vaihtoehto lisäasemoille, kun niitä käytetään yhdessä SAS-RAID-sovittimen kanssa tai SAS HBA.

Flashtec NVMe -ohjaimilla on XTS-AES-salausmoottorit ja avainten hallintaavustavat toiminnot (AES Key Unwrap, TRNG), jotka mahdollistavat ohjainpohjaisen salauksen (CBE) tai itsekrypting-aseman (SED) ratkaisut datan ollessa lepäämissä. Turvallinen käynnistys FGPA: t varmistavat turvallisen käynnistyslataimen paljaalle metallille tai virtualisoiduille ympäristöille. MACsec PHY: itä käytetään end-to-end -verkkoihin.

Todistetut teknologiaratkaisut tukevat ohjelmistomääritettyä tallennustilaa (SDS), synkroninen replikointi, aikaleimaus tai verkkoanalyysi (mikroburst-tunnistus).