Tervetuloa Components-Mart.comiin
Suomi

Valitse kieli

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Peruuttaa
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Koti > hakemus > koulutus
Kuumimmat tuotemerkitLisää
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

koulutus

Järjestelmäratkaisut kampusverkkoinfrastruktuureille

System Solutions for K-20 Campus Network Infrastructure | MicrosemiK-12-kampuksilla ja korkeakouluilla olevat tekniikka- ja liitettävyysvaatimukset jatkavat edelleen vanhentuneiden verkkoinfrastruktuurien ja -järjestelmien rajoittamista.

Erityisesti suurten nopeuksien etätietojen ja kampuksen fyysisen turvallisuuden kysyntä tukee voimakkaasti toimivia laitteita (PD), kuten:

 • Langattomat lähiverkko (WLAN) tukiasemat
 • IP-valvontakameroita
 • Ohut / nolla-asiakkaat
 • IP-puhelimet


PD: n käytön lisääntyessä kasvavan tarve kohtuuhintaisten, helposti saatavien ja luotettavien voimien lisääntymiselle edellyttää samalla tulevan sopeutumiskyvyn lupausta. Power over Ethernet (PoE) -tekniikka mahdollistaa sähköisten laitteiden virran, keskitetyn varmuuskopioinnin ja nollaamisen ilman tarvittavia sertifioituja sähköasentajia. Microsemin PoE-portfolio tarjoaa joustavuutta, luotettavuutta ja optimaalista virtaa koko kampusverkoston ajan.

Kampusinfrastruktuurille IP-videovalvontaverkko aloittaa tarkan ja tarkan verkon ajoituksen synkronoinnin, jotta verkon aika tarjotaan koko kampukselle jakautuneille IP-kameroille. Microsemi on johtava NTP-palvelimissa, jotka yhdistävät eri potentiaaliset synkronointilähteet, mukaan lukien GPS-tulot, ja jakavat verkkoajan tarkasti NTP-protokollalla.

Niille palveluntarjoajille, jotka haluavat lisätä verkkoratkaisuja ja kattavuutta tarjotakseen kehittyneitä langattomia palveluja kampuksen hotspotteihin, Microsemi tarjoaa myös täydellisiä ajoitusjärjestelmiä verkon aikasynkronoinnille ja tarkat aikaleimaukset hajautetuissa järjestelmissä. Sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettujen langattomien verkkojen käyttöönottovaihtoehtojen ottaminen käyttöön, Microsemin aika- ja synkronointiratkaisut kampusverkkoihin ovat ihanteellisia useille sovelluksille, kuten pienille soluille tiheä LTE-kattavuus ja backhaul -toiminnot eNodeB: iin LTE-verkon reunalla.

Tutustu K-20 kampusverkkoinfrastruktuuriin:

 • Carrier Grade NTP- ja PTP-palvelimia
 • Integroitu suurmestari
 • Verkkoaika palvelimet / NTP-palvelimet
 • PoE Systems


Microsemi on Power over Ethernet -informaattori, joka on lähettänyt PoE IC: iä ja järjestelmiä vuodesta 1998 lähtien ja joka on tärkeä IEEE 802.3af-, IEEE 802.3ae- ja HDBaseT-standardien lähde. Microsemin täsmälliset aikaratkaisut asettavat myös maailman standardin ajaksi. Ajoitus- ja synkronointiratkaisuja tuottamaan, jakelemaan ja käyttämään tarkkaa ja täsmällistä aikaa käytetään maailmanlaajuisesti useilla aloilla, kuten viestinnässä, ilmailuteollisuudessa / puolustuksessa, IT-infrastruktuurissa ja metrologiassa. Microsemin edistykselliset tekniikat energiatehokkuus ja aika tarkkuus, voimme auttaa sinua rakentamaan luotettavampia ja turvallisempia verkkoja ja järjestelmiä, jotka vastaavat vaativimpiin kampusverkkoihin.