Tervetuloa Components-Mart.comiin
Suomi

Valitse kieli

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Peruuttaa
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Koti > hakemus > Terveydenhuolto
Kuumimmat tuotemerkitLisää
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Terveydenhuolto

Vankat järjestelmäratkaisut terveydenhuoltoon

Parannetaan hoidon laatua ajallaan

System Solutions for Healthcare | MicrosemiAika vaikuttaa lähes kaikkiin terveydenhuollon osa-alueisiin. Säännökset, politiikat ja prosessin parantamisaloitteet edellyttävät usein, että pääsy, diagnoosi, hoito ja muut toimet ajoitetaan ja järjestetään tarkasti. Missään vaiheessa ei ole paljon tärkeämpää kuin hätätilanteessa, jossa aikapohjaiset vertailuarvot antavat kultaisen standardin laadukkaalle hoidolle.

Microsemi SyncServers® ja kuljettajaohjelmiston väyläkortit antavat tarvittavan tarkkuuden ja luotettavuuden lääketieteellisen verkon aikaleimauksen aikaansaamiseksi, joka määrittää varmuudella lääketieteellisen tapahtuman tapahtuessa. Tarkka ja vankka verkkoajoitus yhdessä parhaiden käytäntöjen ja prosessin parantamisaloitteiden kanssa parantaa potilaan tuloksia ja vähentää ajoituksen aiheeseen liittyvän oikeusjutun tai sääntelytoimen riskiä.

Digitointi terveydenhuollosta Power over Ethernet (PoE)

Vanhemmat rakennukset ja potilastietokannan digitalisointi ovat luoneet haasteita terveydenhuollon IT-hallinnoijille, sillä yhä suurempi kysyntä on luotettavaa liitettävyyttä korkeamman, laajemman langattoman verkon kautta. Microsemi PoE -mittarit tarjoavat korkeatasoista potilashoitoa tarjoamalla turvallisia ja luotettavia langattomia verkkoja, joilla on skaalautuvia ja pitkäjänteisiä PoE-ratkaisuja. PoE-keskikokoisten laitteiden käyttöönotto mahdollistaa plug-and-play-verkon päivitykset riippumatta sijainnista tai olemassa olevien verkkolaitteiden sijoittamisesta.

Tutustu terveydenhuollon sovelluksiin:

 • PoE Systems
 • Verkkoaika palvelimet / NTP-palvelimet
 • Carrier Grade NTP- ja PTP-palvelimia


Power over Ethernet -yrityksen edelläkävijä Microsemi on lähettänyt PoE-järjestelmät ja -järjestelmät vuodesta 1998. Microsemi-verkkoaikaratkaisut asettavat myös maailman aikataulun. Ajoitus- ja synkronointiratkaisuja, jotka tuottavat, jakavat ja soveltavat erittäin tarkkaa ja täsmällistä aikaa, käytetään maailmanlaajuisesti useilla toimialoilla. Microsemin edistykselliset tekniikat energiatehokkuus ja aika tarkkuus, voimme auttaa sinua luomaan luotettavampia ja turvallisempia verkkoja ja järjestelmiä terveydenhuoltoverkon infrastruktuurin uudistamiseksi.