Tervetuloa Components-Mart.comiin
Suomi

Valitse kieli

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Peruuttaa
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Koti > hakemus > Moottorin ohjaus
Kuumimmat tuotemerkitLisää
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Moottorin ohjaus

Teollisuuden moottorinohjausratkaisut


Moottoreiden, moottoreiden ja liikkeenohjausjärjestelmien laaja käyttö teollisuus-, auto-, auto-, lääketieteessä, avioniikka- ja puolustuslinjalla, moottorit muodostavat lähes 45% maailman energiankulutuksesta. Esimerkkejä moottori- / liikkeenohjauksesta ovat tehdas- ja prosessimautumointi, kokoonpano / pakkaus, hissinohjaus, robotiikka, EV / HEV-teho, lennonohjausjärjestelmät ja paljon muuta.

Monimutkaisen moottorinohjauksen ja korkean RPM-moottorin ohjaussovelluksissa käytettävän tehokkaamman tehoelektroniikan valvontaan ja käyttöönoton myötä Microsemi tarjoaa joustavan moottorinohjauksen IP-sarjan ja vertailumallin SmartFusion2- ja IGLOO2-FPGA-järjestelmillemme. FPGA-pohjaisen toteutuksen suorituskyky on deterministinen ja rajattu. Näiden toteutusten synkronisuus lisää lisävarmuutta siitä, että ajoitus on kellotaajuuspohjainen eikä vaihtele. Lisäksi, kun Time Division Multiplexing (TDM) on hyväksytty monen akselin ohjaimille, on tasapuolisuus, koska jokaisella moottorilla on sama aikavälin pituus, joten se on deterministinen. Tehoelektroniikan puolella Microsemi tarjoaa laadukkaita SiC-diodeja ja MOSFET-tuotteita.

Multi-axis or High-RPM FPGA Motor Control Solutions | Microsemi

Deterministiset tuotteet

Harkitse Microsemi yhden-stop-deterministisen moottorinohjausratkaisutarpeesi, SiC-diodeista, MOSFET- ja tehomoduulista FPGA-laitteisiin, joissa on karkaistu ARM® Cortex-M3-mikrokontrolleri ja 5K-150K: n logiikkaelementit, Power-over-Ethernet (PoE) -laitteet ja Midspan-tuotteet, ajoitusratkaisut, turvallisuus, varastointi ja paljon muuta. Vankka tuotevalikoima teollisuusmoottoreiden ohjaukseen sisältää:

 • FPGA & SoC
 • SiC-diodit, SiC-MOSFETit, muut diskreetit / moduulit
 • Power over Ethernet (PoE)
 • Anturiliitäntäkaapelit
 • Ajoitus ja synkronointi
 • Laitteiston ja ohjelmiston suojaus
 • Turvakameran ääniohjain


Tutustu aiheeseen liittyviä esitteitä - Product Briefs - Design Support tai ota yhteyttä paikallisen Microsemin myyntitoimisto tänään löytää oikeat ratkaisut teolli- suuden moottorisuunnitteluun.