Tervetuloa Components-Mart.comiin
Suomi

Valitse kieli

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Peruuttaa
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Koti > hakemus > Jälleenmyynti
Kuumimmat tuotemerkitLisää
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Jälleenmyynti

Järjestelmäratkaisut vähittäiskaupan verkkoinfrastruktuurille

Jälleenmyyjät maailmanlaajuisesti yhä enemmän luottaa teknologiaan pitääkseen asiakkaansa kytketyinä, sitoutuneina ja turvallisina fyysisen kaupankäynnin asetuksissa. Liikkuvuus on muuttanut ostokokemusta, joka mahdollistaa vähittäiskauppiaiden sitoutuvan myymälävierailijoihin ja ansaita tuloja entistä henkilökohtaisemmalla myymälöiden asiakaspalvelulla.System Solutions for Retail Store Network Infrastructure | Microsemi

Kuten muutkin suuret väkijoukot, ostoskeskukset ja ostoskeskukset houkuttelevat muita avoimia tiloja käyttävät WLAN-tukiasemia korkean tiheyden Wi-Fi- ja LTE-saatavuudessa sekä IP-valvontakameroita osana turvajärjestelmiä varmistaakseen väkijoukon turvallisuuden.

Verkkoinfrastruktuurissa vähittäiskaupan asetuksissa Microsemin Power over Ethernet (PoE) -mittarit tarjoavat helpon ja kustannustehokkaan tavan asentaa WLAN-tukiasemia, POS-päätelaitteita, IP-turvakameroita ja kulunvalvontalaitteita jopa 60 W: n luotettavaan ja joustavaan tehoon nykyisten Ethernet-infrastruktuuri. Tarkka ja täsmällinen verkon ajoituksen synkronointi on myös keskeinen IP-videovalvontaverkoston toteuttamiseksi. Microsemi on johtava NTP-palvelin, joka yhdistää eri potentiaalisiin synkronointilähteisiin, mukaan lukien GPS-tulot, ja jakaa ajastuksen tarkasti NTP-protokollan avulla.

Niiden palveluntarjoajien osalta, jotka haluavat lisätä verkon kapasiteettia ja kattavuutta tarjoamaan kehittyneitä langattomia palveluja julkisten hotspottien kautta vähittäiskaupan asetuksissa, Microsemi tarjoaa täydelliset ajoitusjärjestelmät verkon aikasynkronoinnille ja tarkat aikaleimaukset hajautetuissa järjestelmissä. Microsemin aika- ja synkronointiratkaisut mahdollistavat sisäisen ja ulkoisen langattoman verkon käyttöönottovaihtoehdon, ja ne ovat ihanteellisia useille sovelluksille, kuten pienikokoisille soluille, joilla on suuri tiheys LTE-kattavuus ja langaton backhaul.

Tutustu verkkoinfrastruktuurijärjestelmiimme vähittäiskaupan asetuksissa:

 • Carrier Grade NTP- ja PTP-palvelimia
 • Integroitu suurmestari
 • Verkkoaika palvelimet / NTP-palvelimet
 • PoE Systems


Microsemi on Power over Ethernet -informaattori, joka on lähettänyt PoE IC: iä ja järjestelmiä vuodesta 1998 lähtien ja joka on tärkeä IEEE 802.3af-, IEEE 802.3ae- ja HDBaseT-standardien lähde. Microsemin täsmälliset aikaratkaisut asettavat myös maailman standardin ajaksi. Ajoitus- ja synkronointiratkaisuja tuottamaan, jakelemaan ja käyttämään tarkkaa ja täsmällistä aikaa käytetään maailmanlaajuisesti useilla aloilla, kuten viestinnässä, ilmailuteollisuudessa / puolustuksessa, IT-infrastruktuurissa ja metrologiassa. Microsemin edistykselliset tekniikat energiatehokkuus ja aika tarkkuus, voimme auttaa sinua luomaan luotettavampia ja turvallisempia verkkoja ja järjestelmiä vastaamaan vaativimpiin verkkosovelluksiin vähittäiskaupan asetuksissa.