Tervetuloa Components-Mart.comiin
Suomi

Valitse kieli

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Peruuttaa
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Koti > hakemus > Stadionit-Arenas
Kuumimmat tuotemerkitLisää
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Stadionit-Arenas

System Solutions for Stadium & Arena verkkoinfrastruktuuri

Liikkuvuus, digitointi ja teknologian kehitys muuttavat urheilupadit ja muut viihdealueet maailmanlaajuisesti. Näiden paikkojen on tasapainotettava tarjoamalla vakuuttavia ja positiivisia kävijän kokemuksia turvallisuus- ja turvallisuusvaatimuksista, joilla suojellaan kymmeniä tuhansia ihmisiä sivustossa ja sen ympäristössä.

System Solutions for Stadium & Arena Network Infrastructure | MicrosemiKoska väkijoukot ja älypuhelimet ovat niin lähellä toisiaan, avoimet tilat, kuten arena ja stadioni ovat haasteellisimpia laajakaistayhteyksien tarjoamiseksi. Yhdistetyt stadat odottavat nykyään usein WLAN-tukiasemia IP-valvontakameroiden kanssa, jotta varmistetaan tiheä Wi-Fi- ja LTE-kattavuus sekä väkijoukon turvallisuus.

Stadionin infrastruktuuriin tarkan ja tarkan verkon ajastussynkronoinnin on välttämätön IP-videovalvontajärjestelmän käyttöönotossa. Microsemi on johtava NTP-palvelimissa, jotka yhdistävät eri potentiaaliset synkronointilähteet, mukaan lukien GPS-tulot, jotta verkkoajoitus voidaan jakaa tarkasti NTP-protokollalla.

Niille palveluntarjoajille, jotka haluavat lisätä verkon kapasiteettia ja kattavuutta tarjotakseen kehittyneitä langattomia palveluja julkisille hotspotteille tällaisissa suuritiheyksissä avoimissa tiloissa, Microsemi tarjoaa täydelliset ajoitusjärjestelyt verkon aikasynkronointiin ja tarkat aikaleimaukset hajautetuissa järjestelmissä. Sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettujen langattomien verkkojen käyttöönottovaihtoehtojen ottaminen käyttöön, Microsemin aika- ja synkronointiratkaisut ovat ihanteellisia useille sovelluksille, kuten pienille soluille tiheälle LTE-kattavuudelle ja backhaulle eNodeB: iin LTE-verkon reunalla.

Tutustu verkkoinfrastruktuurijärjestelmiimme stadioneilla, areenoilla tai muilla suuritiheyksillä avoimilla tiloilla:

 • Carrier Grade NTP- ja PTP-palvelimia
 • Verkkoaika palvelimet / NTP-palvelimet
 • PoE Systems


Microsemi on Power over Ethernet -informaattori, joka on lähettänyt PoE IC: iä ja järjestelmiä vuodesta 1998 lähtien ja joka on tärkeä IEEE 802.3af-, IEEE 802.3ae- ja HDBaseT-standardien lähde. Microsemin täsmälliset aikaratkaisut asettavat myös maailman standardin ajaksi. Ajoitus- ja synkronointiratkaisuja tuottamaan, jakelemaan ja käyttämään tarkkaa ja täsmällistä aikaa käytetään maailmanlaajuisesti useilla aloilla, kuten viestinnässä, ilmailuteollisuudessa / puolustuksessa, IT-infrastruktuurissa ja metrologiassa. Microsemin edistykselliset tekniikat energiatehokkuus ja aika tarkkuus, voimme auttaa sinua rakentamaan luotettavampia ja turvallisempia verkkoja ja järjestelmiä vastaamaan vaativimpiin stadionit, areenat tai avaruusverkkosovellukset.