Tervetuloa Components-Mart.comiin
Suomi

Valitse kieli

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Peruuttaa
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Koti > hakemus > Testaa, tieteellistä ja mittausta
Kuumimmat tuotemerkitLisää
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Testaa, tieteellistä ja mittausta

Ratkaisut testeihin, tieteellisiin & Mittauslaitteet

Microsemin monipuolinen tuotevalikoima testaus-, tieteellisiin ja mittauslaitteisiin käsittelee erilaisia ​​testisovelluksia, kuten RF-testaus- ja signaalianalysaattoreita, automatisoidun testauslaitteiden (ATE) synkronointia ja optista testausta. Salkkumme tärkeimpiä etuja testi-, tieteellisiin ja mittauslaitteisiin ovat:

 • Suurin taajuusalue MMICs, mukaan lukien vahvistimet, vaihefrekvenssien ilmaisimet ja täysin ohjelmoitavat prescalers for high speed interfaces
 • Pienin muoto, korkein tarkkuus rubidium pienoismalleja (MAC), ihanteellinen automaattisiin testauslaitteisiin (ATE), signaalianalysaattoreihin ja taajuusohjeisiin
 • Johtava salkku 40G / 100G / 400G optiset linjaohjaimet
 • Korkea lisäarvo PCIe Gen3 fanout-kytkimet ja PCIe Gen3 -varastokytkimet joustavaan, pienitehoiseen, erittäin luotettavaan PCIe-kytkentään
 • Laaja datanopeusalue, joustava porttien määrä signaalin eheys ratkaisuja signaalireitittämiseen ja puhdistamiseen nx10G (40G ja 100G) sovelluksissa
 • Pieni teho, haihtumaton, SEU-immuuni Flash-pohjainen FGPA ja SoCs testaus- ja mittausjärjestelmän hallintaan
 • Korkea luotettavuus ohimenevä jännitteen vaimennus (TVS) -diodit mahdollisimman suuressa piirisuojauksessa


Tutustu salkkuomme testi-, tieteellisiin ja mittauslaitteisiin:

 • FPGAs & socs
 • MMICs
 • Optiset linjaohjaimet
 • PCIe-kytkimet
 • Rubidiumin pienoismalleja (MAC)
 • Signaalin eheyden hoitoaineet ja ristikytkentäkytkimet
 • TVS-diodeja


Valmis tutkimaan edelleen? Ota yhteyttä paikallisen Microsemin myyntitoimisto löytää oikeat teknologiat ja tuotteet testi-, tieteellisiin ja mittauslaitteiden malleihin.

Ratkaisut RF-koelaitteille

MMIC on RF Test Equipment | Microsemi

RF-koelaitteissa Microsemi tarjoaa MMIC-tuotteita ja rubidium-miniatyyppisiä atomikelloja (MACs). Microsemin MMIC-tuotevalikoimaan kuuluvat laajakaistaiset vahvistimet (sekä teho että matala melutaso), vahvistinmoduulit, esiasetukset, vaimentimet ja kytkimet, jotka kattavat DC: n 65 GHz: iin perustuen korkean suorituskyvyn prosessitekniikoihin. Microsemi tarjoaa 18 jakelevahvistustuotetta, mukaan lukien johtavat DC-65GHz MMIC-laitteet. Microsemin esikirjoittajat yhdistävät korkeammat taajuusoperaatiot, joustavuuden jakautua lukuisilla suhdeluvuilla ja erittäin hyvällä jäännösfaasilla.

Testaus- ja mittaussovellukset, kuten signaalianalysaattorit, automaattiset testit ja taajuusviitteet, perustuvat tarkkaan ja vakaan viittauksen toimintaan sisäisenä viittausoskillaattorina laitteessa. Viite-oskillaattorin integraatioon liittyvät keskeiset haasteet ovat kuitenkin historiaan se, että tarkkuus ja stabiilisuus lämpötilaan kohdistuvat energian hajoamisen ja koon kustannuksella.

MAC in RF Signal Analyzer | Microsemi

Anna rubidium-kelloja, jotka tuovat kellon tarkkuuden miljoonasosista (PPM) miljoonasta osasta (PPB). RF-signaalianalyysin avulla Microsemin rubidium-MAC: t mahdollistavat testi- ja mittauslaitteiden valmistajien saavan tarkkuuden ja stabiilisuuden aikaisemmin saavutettavissa vain ulkoisilla rubidiumkelloilla, murto-osalla kokonaiskustannuksista, koosta, painosta ja virrankulutuksesta. Korkeammalla tarkkuudella ja stabiilisuudella kuin kideoskillaattoreilla Microsemin rubidium-MAC: iä käyttävät laitteet vaativat harvemmin kalibrointia. Lisäksi Microsemin MAC-laitteet toimivat yhdessä OXCO: n kanssa molempien maailmojen parhaimmista: MAC-stabiilius ja tarkkuus yhdistettynä OCXO-vaihekohinan suorituskykyyn.

Ominaisuus MAC Perinteinen Rubidium
Sijainti sisäinen ulkoinen
Koko pienemmät Suuri
teho 5W @ 25oC ~ 10W == & gt; 2xMAC!
lämpö Vähemmän Lisää
kaapelointi Ei kaapeleita Ulkoinen kaapelointi
fanit Ei mitään tai pienempi koko Puhaltimet vaaditaan
Tarkkuus (10Mhz) & Lt; 0.0005Hz & Lt; 0.0005Hz
Asennuksen kokoonpano PCB-asennus Suuri mekaaninen

Tutustu RF-testauslaitteidemme ratkaisuihin

 • MMICs
 • Rubidiumin pienoismalleja (MAC)


Valmis oppimaan lisää? Ota yhteyttä paikallisen Microsemin myyntitoimisto tänään löytää oikeat teknologiat ja tuotteet RF-koelaitteiden malleja varten.

Automaattinen testauslaite (ATE) Synkronointi

MAC in Automated Test Equipment Synchronization | MicrosemiAutomaattinen testauslaitteisto (ATE) riippuu siitä, että laitteessa on tarkka ja vakaa sisäinen viittausoskillaattori. Rubidiumkellojen avulla kellotarkkuus paranee eksponentiaalisesti miljoonasosista (PPM) miljoonasosaa kohti (PPB). Microsemin portfolio tarjoaa pienimpiä ja korkeimpia suorituskykyisiä rubidium-pienoiskoodeja (MAC) markkinoilla. Pienemmällä teholla kuin perinteisillä rubidiumkelloilla kompakteimmalla jalanjäljellä Microsemin MAC-mallit ovat ihanteellisia ATE-laitteiden suunnittelun kannalta.

Tutustu automatisoituun testilaitteeseemme rubidiumin pienoismalleista (MAC).

Valmis oppimaan lisää? Ota yhteyttä paikallisen Microsemin myyntitoimisto löytää oikeat teknologiat ja tuotteet ATE-synkronointitarpeisiisi.

Ratkaisut optisten porttien testaamiseen

IC Solutions for Optical Test Equipment | MicrosemiViestintälaitteissa käytettäviä optisia moduuleja, kuten SFP tai SFP +, integroituja optisia linja-asemia yhdessä optisen PHY: n kanssa. Testauslaitteiden valmistajat, jotka testaavat optisia portteja, kuitenkin yleensä asettavat linja-ajurin ja PHY: n omalle alukselle, ohjaamalla mahdollisimman suurta parametrien määrää suunnittelussa.

Microsemin optiset linja-ajurit tulevat nestekidepolymeeripakkaukseen, jolloin ne kestävät paremmin kosteutta ja vääntymistä. Lisäksi kotiteollisuutemme takaa korkeimman laadun, Microsemin korkeat vaatimukset.

Tutki testilaitteiden optisia linjaohjaimia.

Valmis oppimaan lisää? Ota yhteyttä paikallisen Microsemin myyntitoimisto löytää oikeat teknologiat ja tuotteet optisten testilaitteiden tarpeisiin.