Tervetuloa Components-Mart.comiin
Suomi

Valitse kieli

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Peruuttaa
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Koti > hakemus > kuljetus
Kuumimmat tuotemerkitLisää
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

kuljetus

Järjestelmäratkaisut yhdistettyyn kuljetusverkkoinfrastruktuuriin

Systems Solutions for Connected Transportation Network Infrastructure | MicrosemiLisääntynyt liikkuvuus, turvallisuus ja sopeutumiskyky reaaliaikaisissa olosuhteissa lentoasemilla, merisatamissa, rautateillä ja joukkoliikenteessä - liitettävyys ja teknologian kehitys mahdollistavat liitettyjen liikenneverkkojen parantavan matkustajien kokemusta ja turvallisuutta entistä enemmän.

Jotta voitaisiin parantaa tilannetietoisuutta vakaammille yleisön turvallisuudelle, passitusviranomaiset käyttävät usein IP-valvontakameroita osana yleisiä turvallisuusjärjestelmiään. WLAN-tukiasemat rikastuttavat myös matkustajien kokemusta suurtiheyksisten Wi-Fi- ja LTE-yhteyksien ansiosta, sekä sisä- että sisäsiirtopäätteissä. Microsemi tarjoaa useita Power over Ethernet (PoE) -järjestelmiä turvallisten sisä- ja ulkotilojen tukemiseksi sellaisten valvonta- ja viestintälaitteiden asennukseen, jotka vaativat jopa 60 W virtaa. IP-videovalvontajärjestelmät perustuvat myös tarkkaan ja tarkkaan verkon ajoituksen synkronointiin jakamaan verkkoaika IP-kameroille, jotka ovat jakaneet koko sivuston. Microsemi on johtava Network Time Protocol (NTP) -palvelin, joka yhdistää eri potentiaalisten synkronointilähteiden, kuten GPS-tulojen, kanssa ajastuksen jakamiseen tarkasti NTP-protokollan avulla.

Niiden palveluntarjoajien osalta, jotka haluavat lisätä verkon kapasiteettia ja kattavuutta langattomien palveluiden toimittamiseksi kauttakulkuliikenteen kuormitusalueille, Microsemi tarjoaa täydelliset ajoitusjärjestelmät verkon aikasynkronoinnille ja tarkat aikaleimaukset hajautetuissa järjestelmissä. Microsemin aika- ja synkronointiratkaisut mahdollistavat sisäisten ja ulkoisten langattomien verkkojen käyttöönotto-skenaarioita kauttakulkuvälineissä ja ovat ihanteellisia useille sovelluksille, kuten pienille soluille suurtiheyksistä LTE-kattavuudesta ja langattomasta backhaulista.

Tarkka ja täsmällinen aika vastaavalla tavalla on kriittinen rooli muilla kuljetusalan segmentillä. Esimerkiksi julkisten liikenneyhtiöiden, pakettitoimittajien, lentoyhtiöiden jne. On varmistettava, että niiden laaja-alaisilla verkostoilla on oikea aika, jotta voidaan tarkasti tunnistaa poikkeamat aikataulusta, jotta johtajat voivat ryhtyä korjaaviin toimenpiteisiin ja tarkat tietueet voidaan säilyttää, kuten usein tarvitaan sääntelyn tai prosessin parantamiseksi. Microsemi SyncServers®- ja väyläkortit, joissa on ajuriohjelmisto, antavat tarkkuuden ja luotettavuuden, jotka tarvitaan tarkan aikaleimauksen aikaansaamiseksi, joka määrittää varmuudella täsmällisesti, milloin bussilla saavutettiin virstanpylväs tai paketti toimitettiin. Tarkka ja kestävä verkon ajoitus mahdollistaa paremman päätöksenteon kuljetusjärjestelmän suorituskyvyn parantamiseksi ja matkustajien myönteisen kokemuksen varmistamiseksi.

Tutustu järjestelmäsovelluksiin liitettyyn liikenneverkon infrastruktuuriin:

 • Carrier Grade NTP- ja PTP-palvelimia
 • Integroitu suurmestari
 • Verkkoaika palvelimet / NTP-palvelimet
 • PoE Systems


Microsemi on Power over Ethernet -informaattori, joka on lähettänyt PoE IC: iä ja järjestelmiä vuodesta 1998 lähtien ja joka on tärkeä IEEE 802.3af-, IEEE 802.3ae- ja HDBaseT-standardien lähde. Microsemin täsmälliset aikaratkaisut asettavat myös maailman standardin ajaksi. Ajoitus- ja synkronointiratkaisuja tuottamaan, jakelemaan ja käyttämään tarkkaa ja täsmällistä aikaa käytetään maailmanlaajuisesti useilla aloilla, kuten viestinnässä, ilmailuteollisuudessa / puolustuksessa, IT-infrastruktuurissa ja metrologiassa. Microsemin edistykselliset tekniikat energiatehokkuus ja aika tarkkuus, voimme auttaa sinua rakentamaan luotettavampia ja turvallisempia verkkoja ja järjestelmiä vastaamaan vaativimpiin liitettyihin liikenneverkkosovelluksiin.