Tervetuloa Components-Mart.comiin
Suomi

Valitse kieli

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Peruuttaa
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Koti > Uutiset > Kiihdytyskortit hyödyntävät fpga-tekniikkaa palvelimen suorituskyvyn parantamiseksi

Kiihdytyskortit hyödyntävät fpga-tekniikkaa palvelimen suorituskyvyn parantamiseksi

Accelerator cards exploit fpga technology to boost server performance

Molemmat perustuvat 16 nanometrin UltraScale + fpga -mallin muokkaukseen, ja siksi ne voidaan konfiguroida uusien algoritmien ja standardien muuttamiseksi tai työmäärän tarpeiden muuttamiseksi.

Alveo U200: ssa on 892k hakutaulukot (LUT), 35Mbit sisäinen SRAM ja 31Tbyte per sekunti sisäinen SRAM-kaistanleveys ja se voi käsitellä 3100 kuvaa sekunnissa.

U250: ssa on 1341k LUT, 54Mbyttinen SRAM ja 38Tbyte sekunnissa sisäinen SRAM ja käsittelee 4100 kuvaa sekunnissa parantaakseen GPU: ita ja CPU: ita pilvi- ja paikkatietokeskusten palvelimissa, sanoi Xilinxin varatoimitusjohtaja Data Center Manish Muthal. Hän mainitsi Aleveo U250: n esimerkin, joka voi kasvattaa reaaliaikaista deduktiolukuja kertoimella 20 verrattuna huippuprosessoreihin verrattuna ja lyhentää latenssia kolmeen kertaan verrattuna GPU: eihin koneoppimisen ja tietokantahaun nopeuttamiseksi.

Molemmat kortit ovat tuotannossa nyt ja kehittäjäfoorumissa, vierailijat voisivat nähdä ne toiminnassa.

Yksi oli Gateway Defined Networking (GDN) yritys, Algo-Logic-järjestelmät, Joka osoitti kojetauluja älykkäille kaupungeille ja apuvälineille. Sen kolmannen sukupolven Black Diamond Rackmount (BDR-3) hankkii analogisista antureista reaaliaikaista dataa liikkeen (kiihtyvyys), tehon (jännite, virtaukset), paine (ilma, vesi) tallentamiseen esimerkiksi tallentamalla ja suoratoistamalla synkronoituja kanavia korkea resoluutio Gigabit Ethernetin kautta ja käyttää fpga-logiikkaa signaalinkäsittelyä varten.

Yhdessä yrityksen Key Value Store (KVS) tiedonsiirron ja skaalautuvissa analyyseissä, jotka on toteutettu Alveo U200: ssa, integroitu järjestelmä voi yhdistää reaaliaikaiset analyysitietokannat ja integroida live-tiedot upotettaviin 3D-visuaalisiin sovelluksiin älykkäiden kaupunkien valvomiseksi ja hallitsemiseksi järjestelmien tai teollisuuden valvomaan etäisivustoja ja käyttöjärjestelmiä.

Alveo U200 -kiihdytinkortit, joissa on Algo-Logic KVS, voidaan asentaa vakiomuotoisiin PCIe-paikkoihin, jotka voidaan sijoittaa datakeskuksiin ja / tai käyttää AlgoCentral-pilviä palveluna.