Tervetuloa Component-Mart.hkiin
Suomi

Valitse kieli

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Peruuttaa
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Koti > Uutiset > EEMBC luo IoT Bluetooth -virrankulutuksen vertailuarvon MCU-laitteille

EEMBC luo IoT Bluetooth -virrankulutuksen vertailuarvon MCU-laitteille

EEMBC-IoTMARK-BLE

Osa IoTMark benchmarking -sovelluksesta, sitä kutsutaan IoTMark-BLE-vertailuarvo.

IoTMark-BLE malleja solmu, joka koostuu I²C-anturista ja BLE-radiosta unen, mainonnan ja yhdistetyn toimintatilan kautta.

Sen keskuksessa on IoTConnect-kehys - vertailuanalyysi, jota useat EEMBC-vertailuarvot käyttävät - joka tarjoaa ulkoisen anturin emulaattorin (IO Manager), BLE-yhdyskäytävän (radiohallinnan) ja Energy Monitorin. Isäntäjärjestelmä ohjaa tätä kehystä, ohjaa vertailuarvoa ja varmistaa, että laite-alitesti suoritti vertailuarvon oikein.

"IoTMark-BLE: n IoTConnect-kehys tukee mikrokontrollereita ja radiomoduulia mistä tahansa myyjältä, ja se on yhteensopiva minkä tahansa sulautetun käyttöjärjestelmän, ohjelmistopinoa tai OEM-laitteiston kanssa" organisaation mukaan.

Käyttäjät voivat asettaa useita parametreja, mukaan lukien yhteysvälin, I²C-nopeuden ja BLE-lähetystehon, ja oletusarvot annetaan suoran vertailun eri laitteiden välillä.

"Monien IoT-reuna-solmupistoolien ollessa käytössä ympäristöissä, joissa ei ole verkkovirtaa ja joissa on vain vähän mahdollisuuksia vaihtaa akkuja, sähkönkulutus on ensisijainen huolenaihe niiden suunnittelussa", sanoi EEMBC CTO Peter Torelli. "Rakennettu ULPMark-vertailuarvon pohjalle pienitehoisille mikrokontrollereille, IoTMark ottaa seuraavan askelen reitinsolmukoille sisällyttämällä anturin käyttöliittymänsä ja tietoliikennelaitteistonsa energiankulutukseen. BLE-radiota hyödyntävien laitteiden osalta IoTMark-BLE-vertailuarvo auttaa instrumenttien suunnittelussa parhaita mikrokontrollereita, RF-komponentteja ja kommunikaatioprotokollia parantamaan akun käyttöikää sovelluksissaan. "

Voimakäyttöön on saatavana Voimakkuusympäristö Bluetooth-alareunan solmuille.