Tervetuloa Components-Mart.comiin
Suomi

Valitse kieli

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Peruuttaa
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Koti > Uutiset > Xilinx käsittää heterogeenisen laskennan ensimmäisen ACAP: n kanssa

Xilinx käsittää heterogeenisen laskennan ensimmäisen ACAP: n kanssa

Xilinx embraces heterogeneous computing with first ACAPs

Versal AI ja Versal Prime otettiin käyttöön kehittäjäfoorumissa vastauksena heterogeenisen laskennan tarpeeseen käsitellä käytössä olevien tietojen määrää.

"Versal on häiritsevä tekniikka", sanoo Kirk Saban, johtava tuotekehitys- ja tekninen markkinointi Xilinx ennakkotiedoissa.

"Kukaan arkkitehtuuri ei ole nykyään; tämä on heterogeenisen laskennan aikakausi ", hän ilmoitti. "Tämän päivän kehittäjät tarvitsevat ohjelmiston ohjelmoitavuutta, suorituskykyä erilaisille sovellusalueille. Heidän on siirrettävä ja mukautettava koodia, jotta sovellus olisi mahdollisimman tehokas. Tässä [kehittäjät] ovat laitteisto-agnostisia ".

Tämän seurauksena, sanoi Saban, tarvitaan sellainen foorumi, joka voi skaalata ja pysyä innovaationa.

AI Core-sarja on suunniteltu sopimaan sopeutuvista skaalautuvista moottoreista sovellettavia työmäärää varten, kertoi Saban. Sarja on optimoitu pilvi-, verkko- ja itsenäiseen tekniikkaan, ja se koostuu viidestä laitteesta, joissa on 128 - 400 AI-moottoria.

Laitteet perustuvat kaksoisnauhaisiin Arm Cortex-A72 -sovellusprosessoreihin, kaksoisnauhaisiin Arm Cortex-R5 reaaliaikaisiin prosessoreihin. 1,9 miljoonan järjestelmän logiikkasolujen lisäksi 32 megatavua uutta Accelerator RAM -lohkoa, jotka tukevat mukautettuja muistihierarkioita.

PCIe Gen4 kahdeksan kaistaa ja 16-kaista sekä CCIX-isäntäliitännät toimitetaan yhdessä 32G SerDesin kanssa jopa neljään integroituun DDR4-muistiohjaimeen, jopa neljään monivaiheiseen Ethernet MAC: iin ja 650 suorituskykyiseen I / O: ään MIPI D- PHY, NAND, tallennusluokan muistipiirit ja LVDS.

Verkon sirulla (NoC) on jopa 28 isäntä / orja-porttia ja se tuottaa usean Tbps-kaistanleveyden matalalla viiveellä.
Versal Prime -sarja on salkun keskivaiheinen vaihtoehto, ja se kohdistaa esimerkiksi kiihtyvyyteen, esimerkiksi radarkailunmuodostuksessa. Se perustuu samaan Arm-ytimeen kuin AI-ytimessä ja se koostuu yhdeksästä laitteesta.

Siinä on yli 4000 DSP-moottoria, joilla on erittäin tarkka liukuluku, jolla on alhainen latenssi ja yli kaksi miljoonaa järjestelmälogiikkasolua, 200 Mbit UltraRAM-muistia, yli 90 Mbit RAM-muistia ja 30 megatavua hajautettua RAM-muistia. Sarjaan kuuluu myös neljä ja kahdeksan kaistaa PCIe Gen4- ja CCIX-isäntärajapinnat, SerDes ja 58G PAM4 SerDes, jopa kuusi integroitua DDR4-muistiohjainta, jopa neljää monivaiheista Ethernet-MAC-korttia, I / O MIPI D-PHY: lle, NAND , ja tallennusluokan muistipiirejä, LVDS ja HD I / O 3.3V: n liitäntää varten.

Kohdesovellukset ovat viestintätestauslaitteisto, datakeskusten verkko ja tallennuskiihtyvyys, Nx100G Ethernet ja optinen siirtoverkko (OTN), lähetyskytkimet, lääketieteellinen kuvantaminen ja avioniikan ohjaus.

Versal-sarja perustuu TSMC: n 7 nm: n FinFET-prosessitekniikkaan. AI Core ja Premium ovat asiakkaidensa kautta Xilinxin varhaisen pääsyn ohjelmaa, ja ne ovat yleensä saatavilla vuoden 2019 toisella puoliskolla.

Pääpuheenvuorossaan Xilinxin toimitusjohtaja Victor Peng kuvasi versalia "räätälöidyksi piiokseksi tekemättä räätälöityä piitä" - se on skaalautuva ja laajennettavissa. "

AI-ydin on suunniteltu AI-häiriöiden läpimenoon, kun taas Prime on keskikokoinen, laajin sovellus, joka on saatavana vuonna 2019. Vuonna 2020 yhtiö tuo käyttöön Premium-mallin, jossa on 112G SerDes ja 600G ydin sekä AI Edge, AI-perhe. Myöhemmin vuonna 2020 AI RF otetaan käyttöön. Tämä on integroitu RF 5G langattomiin sovelluksiin. Vuonna 2011 otetaan käyttöön HBM-vaihtoehto muistiintegraatioon.

tässä on kehitysympäristö, jonka ansiosta Versal. Ohjelmistopino sisältää ohjaimet, väliohjelmistot, kirjastot ja ohjelmistokehys. Ohjelmiston ohjelmointityökalut julkaistaan ​​ensi vuonna.