Tervetuloa Component-Mart.hkiin
Suomi

Valitse kieli

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Peruuttaa
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Koti > Käyttöehdot
Kuumimmat tuotemerkitLisää
ZilogYageoXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactPanasonic

Käyttöehdot

Component-Mart.hk käyttöehdot:


Tämä sopimus sisältää yksityiskohtaiset tiedot www.Component-Mart.hk -sivuston ehdoista. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä!

Lue nämä käyttöehdot ja tietosuojatiedot huolellisesti, ennen kuin olet rekisteröitynyt Component-Mart.comin kautta. Sinä olet rekisteröitynyt onnistuneesti, lukenut, hyväksynyt ja hyväksynyt kaikki käyttöehdot ja tietosuojalausekkeet. julkaisemme päivitetyn version Component-Mart.hk -sivustosta, jos muutimme tätä lausuntoa. kaikki sopimuksen sisältö tulee voimaan julkaisupäivänä. jos et hyväksy tätä versiota, sinun on lopetettava suhde Component-Mart.hkiin.

1, KÄYTTÄJÄN REKISTERÖINTI:

1), käyttäjän kelpoisuus:
Kaikkien Component-Mart.com-käyttäjän on oltava yritys tai henkilö, joka voi allekirjoittaa lakisääteisen omnibus-laillisen sitovan sopimuksen. Älä käytä palvelua, jos et ole pätevä. Et voi siirtää tai myydä Component-Mart.com-tiliäsi. Component-Mart.hk pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai lopettaa tilisi heidän toiveidensa mukaisesti.
2), Materiaalin kirjoittaminen:
Kaikkien käyttäjien on toimitettava oikeat, kelvolliset henkilökohtaiset tiedot COMPONENTS-CENTER.COMille varmistaakseen normaalin toiminnan. Jos muutoksia ilmenee, ilmoita siitä ja päivitä se Component-Mart.com -sivustolle välittömästi.
Kaikki Component-Mart.hk-käyttäjät suostuvat hyväksymään sähköpostit ja viestit Component-Mart.hk- tai Component-Mart.hk-kumppaneilta.

2, PRIVACY:

Component-Mart.hkilla on tietosuojalauseke, jota sovelletaan kaikkiin käyttäjiin, mukaan lukien käyttöoikeussopimus. Sinun tulisi lukea ja hyväksyä tietosuojailmoitus Component-Mart.com -sivustolla, kun rekisteröidyt, ja sääntöjä (ja Component-Mart.com päivitetty tietosuojatietojen versio) rajoitetaan Component-Martin aikana. com käyttäjille.
 • 1), Ennen kuin hyväksyt, kaikki käyttäjätiedot, oikea nimi, osoite, sähköpostiosoite, yhteystiedot jne. Component-Mart.hkia ei käytetä muihin tarkoituksiin.
 • 2), Käytä ei-henkilökohtaisia ​​tietoja. Component-Mart.hk kerää ei-henkilökohtaisia ​​tietoja IP-osoitteen kautta, mukaan lukien selainominaisuudet, käyttöjärjestelmän tyyppi, ISP: n verkkotunnus, joka tarjoaa käyttöoikeuspalveluja jne. Optimoimaan tietokoneen näyttösivun. Component-Mart.hk tekee myös käyttäjien virtaustilastoja ja parantaa hallintoa ja palvelua keräämällä edellä mainitut tiedot.
 • 3), Henkilökohtainen tietoturva. Component-Mart.hk suojaa henkilötietosi turvallisten palvelinten käyttölaitteiden avulla.
 • 4), Henkilötietojen julkistaminen ja rajoittaminen. Component-Mart.hk toimittaa henkilötietojen tietoja laillisen toimintayksikön pyynnöstä tai julkisen turvallisuuden tarkoituksen kannalta, kun Government askComponent-Mart.hk julkistaa henkilötietojensa lakisääteisten menettelytapojen mukaisesti. Component-Mart.hk ei ota vastuuta tällaisissa olosuhteissa. Kun täytät seuraavat ehdot, Component-Mart.hk käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja yli tarvittavan alueen: Meillä on jo hyväksyntä, vastaavia lakeja ja menettelytapoja pyydetään Komponenttien-Mart.com tarjoamaan käyttäjille tietoja.

3, KAUPPA:

Kaikkien käyttäjien on ostoksen yhteydessä noudatettava seuraavia ehtoja:
 • 1) Käyttäjien on noudatettava kaikkia sovellettavia lakeja, määräyksiä, sääntöjä ja paikallisia lakeja, kun he käyttävät Component-Mart.hk -palvelua ja ostavat ne. Sinun on myös noudatettava näitä käyttöehtoja ja yksityisyydensuojaa, mukaan lukien kaikki edellä mainittujen asiakirjojen ehdot ja säännöt.
 • 2), Sinun on suoritettava tapahtuma Component-Mart.com-sivustolla, kun ostat, lukuun ottamatta kiellettyä liiketoimintaa käyttöehtoja ja lakeja noudattaen. Kun tilaat tilauksen, hyväksyt hyväksyttyjä ehtoja tavaroiden kuvauksessa, kunhan nämä liiketoimintaehdot ovat laillisia ja tämän sopimuksen nojalla.
 • 3), Mainonta, hinnasto ja lausunnot Components -Mart.com eivät ole tarjous. Meillä on oikeus palauttaa tietoja yhdeltä puolelta, kun Component-Mart.com selvittää osanumerot ja PO ovat ilmeisesti väärin tai loppu. Component-Mart.hk varaa oikeuden ostaa rajoitetun määrän. Kun asetat tilauksen, tunnet myös, että olet laillisella hetkellä ostanut nämä tavarat ja olet vastuussa kaikista antamistasi tiedoista.
 • 4), tuotteen hinta ja saatavuus määritellään sivustolla. Tällaisia ​​tietoja päivitetään milloin tahansa ilman ilmoitusta. Toimitusmaksu ratkaistaan ​​eri tavalla eri valintasi mukaan. Jos onnettomuudet, esimerkiksi toimittajat ovat lisänneet hintoja, alv-muutoksia tai Component-Mart.hk-järjestelmän virheitä, kaikki syyt voivat tarkistaa hintoja tilauksen vahvistamisen jälkeen, Component-Mart.hk lähettää sähköpostia tai soita ilmoittamaan nämä tiedot. päättää, peruutetaanko tilaus vai ei.

4, LAATU JA MYYNTI PALVELU:

1), katso myynnin jälkeinen palvelu.
2), tuotteiden laatu.
Component-Mart.hk -tuotteet noudattavat tiukasti hallituksen ja ammatillisten standardien mukaisia. Jos ilman aiempia standardeja toimitamme valmistajan standardin mukaan, jos kaikki edellä mainitut standardit eivät ole asiakkaan käytettävissä, voit keskustella ja päättää Component-Mart.com-sivustosta. Kaikki laatuongelmat tai tuotteiden standardit, käyttäjät voivat pyytää palauttamaan tai korvaamaan.

5, WEBSITE SECURITY:

Hyväksyt, että verkkosivustolla ei ole minkäänlaista robottia, Spider- tai Refresh-ohjelmistoa mihinkään tarkoitukseen ilman Component-Mart.comin lupaa kirjoitusmuodossa.
Lisäksi suostut siihen, ettet:
 • 1), Kaikki kohtuuton ja epätasa-arvoinen käyttäytyminen, joka voi ylikuormittaa Component-Mart.com -sivustolta (On Component-Mart.hkin harkinnan mukaan).
 • 2), ilman Component-Mart.com:n kirjallista lupaa, muuttaa, kopioida, siirtää, johtaa tehtyjä töitä, jakaa tai katsoa Web-sivustossa (paitsi yksityiset tiedot).
 • 3), häiritse tai yrittää häiritä verkkosivuston normaalia toimintaa tai mitä tahansa verkon toimintaoperaatiota.
 • 4) Käytä mitä tahansa sisältöä, joka on kielletty asiaan liittyvässä lainsäädännössä.
 • 5) Käytä mitä tahansa virusta, Troijan hevonen, mato-virusta, aikapainiketta, peruuta botteja, pääsiäismunia, vakoiluohjelmia tai muuta tietokoneohjelmaa, joka voi vahingoittaa, tarkistaa, poistaa, haitata, salata, tai henkilökohtaisia ​​tietoja.

6, HENKINEN OMAISUUSSOPIMUS:

Tekijänoikeus, patentti, tavaramerkki, liikesalaisuus ja kaikki Component-Mart.com:n tarjoamat oikeudet kuuluvat kaikki komponentit-Mart.com. ilman lupaa Component-Mart.hk, kuka tahansa tai jäsen voi ¡¯ t ladata, kopioida, siirtää, tarkistaa ja muokata. Muussa tapauksessa hänellä on kaikki oikeudellinen vastuu. Component-Mart.hk omistaa oikeudet muistiin Component-Mart.hkin datapalvelimen, kun käyttäjä käyttää palvelua.

7, VASTUUVAPAUSLAUSEKE:

Component-Mart.hk on vastuussa tarjotakseen teknistä tukea varmistaakseen verkkosivuston toimivuuden, Yritä välttää palvelun keskeyttämistä tai keskeyttää aikarajan lyhyessä ajassa, varmista, että käyttäjä voi käsitellä internetiä sujuvasti. Mutta voimakasta ylivoimaa tai muita syitä ei voi hallita, tehdä sivuston kaatua tai olla käyttämättä, johtaa tietyn tallenteen, viestin tai tietojen menettämiseen, Component-Mart.hk on vastuuttomuus: ja mikä tahansa käyttäjä on väärä tai ei valmis ja vääriä tietoja, jotka eivät pysty käyttämään Component-Mart.com-palvelua tai jotka kärsivät muut menetyksestä, Component-Mart.hk on vastuuttomuus.

8, MUUT

Tätä sopimusta sovelletaan kaikilta osin Hongkongin lainsäädäntöön. Tämän sivuston kaikki käyttäjät ovat peruuttamattomasti Component-Mart.hk haltija sijaitsee tuomioistuimessa ja korkeimman oikeuden tuomioistuimessa. Tämän sopimuksen määräykset ovat erotettavissa. Jos tämän sopimuksen määräyksiä pidetään pätemättömänä tai täytäntöönpanokelvottomana, varaus voidaan poistaa ja jäljellä olevat määräykset pannaan täytäntöön.